BLOGPOST – Afgelopen zondag in de duinen leek het niet erg mooi weer te worden. In tegenstelling tot de rest van de zomer was het donker en bewolkt, en waren en op buienradar verschillende regenbuien voorspeld. 

De shoot die ik met Laura en Thomas had gepland leek daardoor een beetje in het water te vallen. We zouden een loveshoot op het strand doen, tijdens het gouden uur wat je vaak tegenkomt rond zonsondergang. Maar door alle bewolking en regen zou daar niet veel van terecht komen!

Omdat er nog geen grote buien waren gevallen besloten we toch om de fotoshoot door te laten gaan. Het was tenslotte al lastig genoeg geweest om deze datum in te plannen. Wat waren we blij dat we er toch voor zijn gegaan!

De zon brak op sommige momenten toch nog door, en daardoor werd de shoot eigenlijk nog interessanter dan we van te voren hadden durven hopen. We hebben nog heel even een paar spatjes gevoeld, maar dit mocht de pret niet drukken. Bekijk hieronder het resultaat van deze geweldige zomeravond op het strand en de duinen!